НАШИТЕ УСЛУГИ

  Конна база VICTORY EQUESTRIAN предлага обучение по езда както за напълно начинаещи, така и за напреднали ездачи. Всеки клиент може да избере продължителността на своя урок от три вида : 30 минутен, 45 минутен или 60 минутен урок. Тренировъчният процес се осъществява от професионалисти с дългогодишен опит и множество постижения в конния спорт. За най-малките дечица, които просто искат да се запознаят с конете, имаме 5 красиви понита, с които да ги разходим.

  Базата предлага възможност за осъществяване на фото сесии с нашите коне, а също така и провеждане на по-специални събития.

  За истинските ценители на красиви животни VICTORY EQUESTRIAN предоставя услуга "ПАНСИОН ЗА КОНЕ". Всеки от Вас, който има свой собствен кон може да се довери на нас, защото ние ще се грижим за него по всички стандарти за отглеждане, а нестандартното при нас е, че Вашият кон става част от нашето семейство. Конюшната е бутикова и условията в нея трудно биха могли да се срещнат на друго място в България. Грижата е индивидуална за всеки кон. а животните при нас се чувстват като знаменитости.